Over Ons

Previous

Corpus Security levert professionele beveiliging en recherche door de inzet van ervaren, daadkrachtige en communicatief vaardige teamleden. Gediplomeerde professionals met grondige kennis van het vak die hun sporen ruimschoots in de praktijk verdiend hebben. Zij laten niets aan het toeval over en zijn in staat om in de meest uiteenlopende situaties accuraat te reageren en de juiste beslissing te nemen. Door zeer bewust te werken met teamleden die naast deze capaciteiten en ervaring ook sterke sociale vaardigheden bezitten onderscheiden wij ons in de markt.

Corpus Security levert een breed scala aan diensten. Deze diensten zijn ondergebracht in twee hoofdgroepen:

Beveiliging van personen, goederen en objecten

helm

Variërend van één persoon tot gezelschappen, van permanente (bedrijfs- en privé)  gelegenheden tot  tijdelijke (woon- en werk) objecten van publieks- tot bedrijfsevenementen. 
Op verzoek leveren wij ook specials.

 

Observatie van personen, goederen en objecten en daaraan gerelateerde onderzoeken

headhunter

Variërend van specifiek onderzoek naar één persoon
van het volgen van goederen (stromen) tot 
preventieve observatie van (privé en zakelijke) objecten.
Op verzoek leveren wij ook specials.

 

De invulling wordt altijd in overleg en met respect voor uw wensen en behoeften samengesteld zodat de dagelijkse (bedrijfs) activiteiten met minimale verstoring kunnen plaatsvinden. Graag informeren wij u over de mogelijkheden in uw specifieke situatie. Immers een succesvolle samenwerking begint met een terdege voorbereiding. In een vrijblijvend persoonlijk gesprek bespreken we uw wensen en onze mogelijkheden.

Rogier ter Hall
Corpus Security


img align© Corpus Security 2013