Home


Veiligheid is een primaire levensbehoefte. Of het nu gaat om personen, goederen of objecten. Corpus Security omdat beveiliging en recherche mensenwerk is. Corpus is het Latijnse woord voor lichaam. Corpus Security levert professionele beveiliging en recherche door de inzet van ervaren, daadkrachtige maar vooral communicatief vaardige teamleden. Onze mensen zijn zowel mentaal als fysiek in uitstekende conditie.

Bij de door ons uitgevoerde recherche werkzaamheden mag u integriteit, discretie en een bovengemiddeld empatisch vermogen van onze particulier rechercheurs verwachten. Het initiëren van een dergelijk onderzoek heeft namelijk ook niet zelden een grote impact op de opdrachtgever zelf. Onze mensen hebben een brede algemene ontwikkeling, kunnen omgaan met mensen op elk niveau en zijn gelegitimeerd door de politie.

USUS MAGISTER 
EST OPTIMUS

ervaring is de beste leermeester

We zijn snel inzetbaar door een netwerk van professionals. Onze teamleden zijn klantgericht, 
in staat om u te ontzorgen en het gevoel van veiligheid te maximaliseren. Daarbij houden zij altijd uw belangen in het achterhoofd. Kwaliteit staat in alle werkzaamheden centraal met als doel de veiligheid op langere termijn te waarborgen. 

Afhankelijk van het project en uw wensen streven wij ernaar om de juiste persoon op de juiste plek in te zetten. Hierbij kijken wij nadrukkelijk naar zowel de kwalificaties als de persoonlijke eigenschappen van onze mensen in relatie tot de aard van uw aanvraag. 

MENS SANA IN CORPORO SANO

een gezonde geest in een gezond lichaam

Wij werken zowel op basis van ad-hoc aanvragen als langdurige projecten. In beide gevallen is ons uitgangspunt dat wij streven naar een langdurige samenwerking.


img align© Corpus Security 2013